Йога да деца

Чрез  йога децата се научават да дишат правилно, да се разтоварват от напрежението по здравословен начин, да релаксират съзнателно. Много са положителните резултати от практикуването на йога при децата:

  • добра стойка на тялото;
  • балансиране на емоциите;
  • премахване на стреса
  • засилване на паметта, творчеството и мотивацията за учене;
  • развиване на положително мислене;
  • подобряване на самочуствието и общуването.

Плуване

Плуване – детското заведение разполага с плувен басейн. Децата имат подкрепата на своя треньор и с удоволствие се включват в плувните занимания. И през учебната 2015 – 2016 година сме се доверили на фирма „Омега-01“.

Английски език

Английски език се провежда се в специален кабинет от млада и уверена в себе си учителка, която води заниманията с опит и вдъхновение. Продължаваме доброто сътрудничество с фирма „Елфидия“ и през тази учебна година.

Футбол

заниманията по футбол се провеждат от дългогодишния треньор и любимец на децата бате Велико в двора на детската градина при хубаво време и във физкултурния салон през зимата. Клуб „Тигрите“ за  десета поредна година ще вдъхновява малките спортисти и техните родители!

Народни, модерни и латино танци

Танците се провеждат в музикалната зала на детската градина. През учебната 2015 – 2016 година треньори на децата ще бъдат танцьорите от клуб „Орфей – Лариса Кръстева“.

Приложни изкуства

Приложни изкуства – в кабинета по приложни изкуства децата намират възможност за любимите си занимания с глина и бои. Под ръководството на учители от клуб „АБ артс“ децата и през тази  година ще работят с удоволствие и радост.