Йога Здраве-йога за деца

Чрез  йога децата се научават да дишат правилно, да се разтоварват от напрежението по здравословен начин, да релаксират съзнателно. Много са положителните резултати от практикуването на йога при децата:

  • добра стойка на тялото;
  • балансиране на емоциите;
  • премахване на стреса
  • засилване на паметта, творчеството и мотивацията за учене;
  • развиване на положително мислене;
  • подобряване на самочуствието и общуването.

Плуване

Плуване – детското заведение разполага с плувен басейн. Децата имат подкрепата на своя треньор и с удоволствие се включват в плувните занимания. И през новата учебна  година сме се доверили на фирма УСК „РИО“.

Английски език

Английски език се провежда се в специален кабинет от млада и уверена в себе си учителка, която води заниманията с опит и вдъхновение. Продължаваме доброто сътрудничество с фирма „Ай енд Ай- Ева Поролиева“ и през тази учебна година.

Подвижни игри с топка и лечебна физкултура

заниманията по футбол се провеждат от дългогодишния треньор и любимец на децата бате Велико в двора на детската градина при хубаво време и във физкултурния салон през зимата. ДФК „Тигрите-2004“ за  десета поредна година ще вдъхновява малките спортисти и техните родители!

Танци на народите

Танците се провеждат в музикалната зала на детската градина. През новата учебна година треньори на децата ще бъдат танцьорите от клуб ЕТ „Орфей – Лариса Кръстева“.

Приложни изкуства

Приложни изкуства, арт терапия с логопедична диагностика – в кабинета по приложни изкуства децата намират възможност за любимите си занимания с глина и бои. Под ръководството на учители от клуб „АРТ студио АЯ“ децата и през тази  година ще работят с удоволствие и радост.